Vaš brauzer ne podržava skroling tekst

način rada

Dopisna škola za DIZAJN ENTERIJERA

1. Biće vam lako da učite sa nama! Sve vaše lekcije, vežbe, testove, video kasete, priručnike... dobićete na kućnu adresu. U svojoj sobi imaćete svoju privatnu školu!

2. Uverićete se da je dizajn enterijera jedna od najlepših primenjenih umetnosti slojevita i bogata sadržajima estetske, kulturne, tehničke, istorijske, humane... prirode.

3. Sa našom školom nikada nećete biti sami. Uvek možete pozvati mentora za savet ili konsultaciju, ako ste u nedoumici.

4. Ne oklevajte da pitate ako vam nešto nije jasno. Vaš mentor je ekspert u školi za dizajn enterijera i spreman je da vam pomogne tačnim odgovorom.

5. Rešite testove redom najbolje što možete. Neka vaš rad bude studiozan, precizan i uredan. Možete slati lekciju po lekciju, ali nikada više od 4 lekcije (od ukupno 16) zajedno, da se eventualne greške ne bi ponavljale.

6. Rešene testove šaljite uredno poštom na adresu Dopisne škole za dizajn enterijera.

7. U školi, testove će pregledati vaš mentor oceniće ih i pomoći će vam da korak po korak, osvojite želje na znanja. Tako ćete sa uspehom završiti kurseve.

8. Vaši napori na kraju će biti krunisani Certifikatom Dopisne škole za dizajn enterijera. Nadamo se da ćete znanje uspešno primeniti u životu, bilo da je reč o hobiju ili uspešnijem radu u struci.

SCHOOL of INTERIOR DESIGN

DIZAJN ENTERIJERA - Vaša nova karijera