Vaš brauzer ne podržava skroling tekst

rekli su o školi

PISMA UČENIKA (BILO IH JE NA STOTINE)

Marija Mijković, Novi Sad
"Dopisnu školu sam završila i primila sam Certifikat. Mogu vam reći da sam novo stečeno znanje sjajno primenila pri uređenju naše nove kuće, tako da su deca i muž prezadovoljni. JOŠ JEDNOM VAM HVALA".

Aleksandar Nikić, Niš
"Radim kao prodavac u salonu nameštaja. Završio sam Dopisnu školu i sada mogu svakom kupcu da pomognem kao pravi profesionalac. To me ispunjava velikim zadovoljstvom, a rezultati učenja su više nego vidljivi. Zato i moje kolege žele takođe da završe Dopisnu školu za dizajn enterijera."

Edvina Hadžić, Banja Luka
"Udovica sam sa troje dece, koja su već velika, i mislila sam da me više ništa naročito ne interesuje i ne privlači. Vaša škola me je privukla zato što ne obavezuje i u tome je njena velika prednost. Naučila sam mnogo i provela prijatne časove rešavajući testove. Žao mi je što se završilo."

Zoran Kiš, Cetinje
"Raduje me što se ovakva škola konačno pojavila i kod nas! Studiram arhitekturu, ali na fakultetu ima malo časova iz oblasti enterijera, a mene baš to najviše zanima. Mnogo sam naučio rešavajući testove."

Zorica Gajin, Leskovac
"Ako smislite još nešto novo u Dopisnoj školi, odmah ću ponovo biti vaša učenica!"

Julijana Kovač, Novi Itebej
"Pošto sam primila prve lekcije, zahvaljujem, to me veoma privlači i mislim da je zanimljivo i interesantno za rad. U stvari, to je jedna prijatna obaveza kojoj jedva čekam da se posvetim."

Elizabeta Cvijić, Sombor
Imam šansu da se zaposlim u jednom Salonu nameštaja, pa bih se rado upoznala sa programom vaše škole. Moja prijateljica koja je završila vašu školu sada uspešno radi taj posao u Sidneju - otišla je tamo pre tri godine. Iako nije arhitekta, kaže da je od poslodavca dobila najviše ocene.

Zvonko Borić, Kragujevac
Primio sam Certifikat o završenom kursu za uređenje stana i veliko hvala. Sada, posle skoro godinu dana rada želim da vam kažem da sam ja invalid - vezan sam za invalidska kolica. Rad na rešavanju testova doneo mi je mnogo radosti i prijatnih trenutaka, osetio sam se korisnim i živim.

Jasminka Juzbašić, Poreč
Veliko hvala za sve komplimente koje ste mi uputili u vezi sa rešavanjem testova i crtanjem. Ja sam inače građevinski tehničar. Ovo je prvi put da sam mogla da pokažem svoje crtačko umeće nekome ko se u to razume i nekome ko je autoritet. Inače, obožavam da crtam, da kombinujem boje i uređujem enterijere, pa mi je ovo druženje sa vama bilo veliko zadovoljstvo.

Milan Blatnik, Zaječar
Vaša škola bila mi je od velike koristi za posao kojim želim da se bavim - a to je izrada nameštaja od punog drveta. Naučio sam mnogo o stilovima nameštaja, i sada imam veću sigurnost kada odlučujem šta da pravim u svojoj radionici. Umem i sa većom sigurnošću da komuniciram sa klijentima i kupcima.

Zorana Kostić, Kosjerić
Oduvek sam želela da studiram primenjene umetnosti, ali to je za mene iz malog mesta bio nedostižan san. Nisam mogla da se otisnem u veliki grad, kako zbog para tako i zbog roditelja. Sada sam završila vašu školu i presrećna sam. Stvarno sam uživala radeći i rešavajući testove.